سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری کارگاه آموزشی کار با تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی در این شبکه خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری کارگاه آموزشی کار با تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی در این شبکه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر گفت: این کارگاه با محوریت کاربری صحیح تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط ستاد شبکه و با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان چرام برگزار شد.
وی افزود: استفاده از تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی و شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع علاوه بر تسهیل و عملی کردن روند بازرسی های بهداشت محیط می تواند نقش مهمی در بهبود و ارتقا بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مواد عرضه شده در این مراکز، سلامت جامعه و هموطنانمان داشته باشد.
صدیقه سعادت طلب؛ کارشناس برنامه بهداشت مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان چرام نیز در ادامه در خصوص نوع تجهیزات مورد نیاز آموزش و کاربرد اختصاصی آن و نیز در خصوص طریقه استفاده از دستگاه های بارمیکروبی مواد غذایی و آب و دستگاه تست دور ریز روغن (سنجش درصد TPM ) و شوری سنج جدید آنالوگ مطالبی را ارائه نمودند.5





